fredag 28 maj 2010

It's like this and like that and..

Ja, vi hade det helt underbart. Jättevarmt varje dag, inte ett moln som skuggade solen en endaste gång. Vi bodde på ett jättefin hotell. Fantastiskt klart vatten och mycket snorkling bland alla fiskar och korallrev. Mäktiga och läskiga kameler. Doften av magnolian som fanns överallt på vårt hotellområde. (Jag har egentligen ingen aning om varken hur magnolia ser ut eller doftar, men det var någon blomma som doftade helt fantastiskt iaf som alltid kommer få mig att tänka på Sharm El Sheikh). Galna och trevliga egyptier. Tråkig mat förutom den japanska som var en riktig upplevelse! Ska visst finnas en likadan restaurang här i Stockholm Teppanyaki på Spa't Yasuragi där varje bord har en kock som tillagar maten på en stekhäll vid bordets mitt. Mycket coolt! Nu sippar jag Fidel Castro och G lagar indiskt. Ikväll ska vi till Debaser Slusssen och se Uffie. Imorgon ska det kikas på sneakers, balkongmöbler och blommor/växter. Sen blir det födelsedagsmiddag på Restaurang Ljunggren och bowling och utgång.

Annars skiner solen och livet är ganska underbart. Sett studenterna skråla på flaken med hela livet framför sig, härligt! Den här tiden på året är ju allt bra skön. När vi kom hem från resan hade alla träden blommat ut, gräsmattorna gröna och lummiga buskar. Man kan ju inte bli annat än lycklig i själen.

Lycklig i själen.

Och sen Lost - The End. Riktig bölfestival för min del, men helt ok slut enligt min mening. Nu är det dags för drink nr 2. Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar