Citron – ”Bagel” fjordlax, forellrom, gräslök
Yuzo – ”Pressé” krabba, avokado, tomat
Tryffel – ”Ravioli” kantareller, äpple
Kapris – ”Fritters” abborre, örter, färskpotatis
Koriander – ”Moules marinières” blåmusslor, lime, kokos
Chili – ”New style tempura” gambas, vitlöksgräs
Mynta – “Daiquiri” crème caramel, melon
Yuzo – ”Pressé” krabba, avokado, tomat
Tryffel – ”Ravioli” kantareller, äpple
Kapris – ”Fritters” abborre, örter, färskpotatis
Koriander – ”Moules marinières” blåmusslor, lime, kokos
Chili – ”New style tempura” gambas, vitlöksgräs
Mynta – “Daiquiri” crème caramel, melon
En drink, lite champagne och en öl på det. Det var bland det godaste jag någonsin ätit. Mycket trevligt ställe. Måste definitivt besöka dem innan menyn byts ut. Och har ni planer på att gå ut och äta? Gå dit - det är en order! Vi pratade om min framtid på arbetsplatsen, organisationens framtid men det är ju sånt jag inte kan delge här (hemligt, hemligt).
Är verkligen så himla trött efter tre dagars utbildning, men allt löser sig. Nu ska jag ha serierace och äta chips.
Önskar plötsligt att jag bodde i Stockholm:-)
SvaraRaderaeller så får du komma hit och hälsa på så får vi boka in ett besök, deal? :)
SvaraRaderaÅh det låter trevligt, när ska jag komma? :-)
SvaraRaderaWell, när vill/kan du komma? :)
SvaraRaderaJag har faktiskt INGET inplanerat framöver, (förutom fest 30 okt)helt galet efter en fullproppad almanacka. Ja nu är jag iallafall fri på helgerna:-)
SvaraRaderaah, min kalender är dock rätt fullbokad, men det ska nog gå att få ihop! :)
SvaraRadera