För ett tag sedan var jag som sagt på rent a chef och lagade mat tillsammans med mitt jobb. En mycket trevlig upplevelse. Jag var med i gruppen som lagade huvudrätten och i lördags lagade jag denna rätt till G.
Halstrad röding med skaldjursrisotto samt vaniljskum
Verkligen hur gott som helst. Till detta drack vi vinet Henri Bourgeois - Sancerre Les Baronnes. Det drack vi till vår bröllopsmiddag på Aquavit grill & raw bar. Visserligen en annan årgång men det var riktigt fint det med ;)
Så, min tanke är att jag/vi ska våga testa och laga lite mer avancerade rätter. Ett tips är att kanske inte laga det när man väntar besök och har en viss tid att passa. Och sen kan det ju vara bra att läsa igenom receptet innan man börja laga, även fast man gjort rätten EN gång tidigare i sällskap med andra. Bara en tanke så där. Bra att jag har en man som har båda fötterna på jorden medan jag själv blir lätt hysterisk när det blir lite mycket.
Happy cooking!
Happy cooking!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar