onsdag 10 februari 2010

10 februari 12:17

Med en allmän trötthet som har infunnit sig sedan efter jul och nyår blir man inte direkt piggare när allt är kaos på jobbet. När andra inte gör vad som förväntas av en eller ännu värre - gör saker som de absolut inte alls ska göra.

Humöret är ändå på topp - allt har ju sin lilla mening. Kursen som jag så glatt skulle påbörja var ju inte alls vad jag tänkt mig, men det funkar ju det med. Och så glad och pepp man kan bli av andras lycka och framgång, det är härligt det! En vän har fått ett nytt jobb som är så bra så, grattis grattis! Och glad blir man ju när inbjudan till årets första bröllop dimper ner i brevlådan. Har ju redan varit på en bröllopsfest i år men de gifte sig ju faktiskt redan i höstas. Så nu blir det till att försöka planera den trippen också så att det verkligen blir av.

Promenad hem står på schemat idag samt bli bjuden på middag, trevligt trevligt. Hoppas jag bara håller mig vaken så pass att jag orkar ta några toner i singstar, nog för att kika på exklusiva klänningar på nätet är mycket bra underhållning också.

See ya!

2 kommentarer:

  1. Tröttheten är för tillfället stor här oxå, även fast jag inte jobbar. Hoppas du hittar ngn snygg klänning:)

    SvaraRadera
  2. Jag vet å andra sidan inte om jag skulle varit så mycket piggare om jag inte jobbat ;) tror det har med årstiden att göra - nu är man redo för vår och solsken! :)

    SvaraRadera