onsdag 20 april 2011


Sista hela dagen på Boracay innan vi imorgon beger oss till Manila där vi spenderar dagen och natten. Vaknade i natt och hade lite ångest faktiskt. Känns konstigt att  lämna vardagen här i Filippinerna. Men överlag är vi nog rätt färdiga med Filippinerna den här gången, hade vi varit ute på en längre resa hade det varit dags att bege sig till ett annat land. Det är mycket som jag kommer att sakna och andra delar som känns bra att lämna. 


Det känns bra att ha saker att se framemot nu när vi haft större delen av vår semester. Är så förväntansfull inför flytten och det är lite grejer att ta tag i redan när vi kommer hem. Ser fram emot sommaren i vår nya lya med bra läge och med badbrygga på några minuters gångavstånd. I samband med flytten fyller ju även G år och senare i sommar väntar ju bröllopsfesten som vi ser fram emot en massa! Glöm inte att anmäla er! ;)


Näe, nu ska jag fälla ner parasollet och lapa lite sol, om vi pallar vill säga, det är galet varmt och klockan är endast halv 11 än så länge.


Ses snart hemma i ett vårvarmt Sverige!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar