måndag 11 januari 2010

11 januari 2010, 16:24

I helgen har jag shoppat klänning inför kommande helgs bröllopsfest, köpte även nylonstrumbyxor som jag valde med stor omsorg som gick sönder när jag kom hem och skulle pröva hela outfiten. S U C K ! Har ätit gigantisk bakelse på Vetekatten med massa choklad, grädde och hallon. Jag vill typ leva på den, mums! Spontanutgång och stor besvikelse på musiken på Debaser. Man har ju så kul som man gör det, eller vad säger man? Jag kommer inte ihåg senast jag dansade och öste så, rena rama work-outpasset. Vi hade superkul vilket fall. Bakade smarriga surdegsbaguetter a la Leila (såklart!) igår.

Imorgon ska jag se Avatar i 3D, får se om det är nått att ha - ett måste att se på bio iaf.

Idag dagdrömmer jag mest om alla möjliga roliga ting, härligt! Ser framemot att sätta tankar och planer i verklighet. Annars så ska jag jobbajobbajobba för att få in flexen så jag kan nyttja den en massa när våren och sommaren kommer. Man måste ju vara liiite taktisk.

2 kommentarer:

  1. Hur var Avatar? Vi ska ocksa se den i veckan!
    Det lutar till att bli middag pa lordag, om jobb dyker upp sa slutar jag anda senast 5.
    Nar blir det Wii kvall? ;)

    SvaraRadera
  2. Avatar blir det ikväll så kan återkomma imorgon, blir kul att se en film i 3D iaf :) Lördag blir bra! Wii-kväll kan vi ta när som, när du har tid :)

    SvaraRadera