torsdag 7 januari 2010

I'm alive!

Jorå, jag lever och mår mycket bra kan jag meddela. Haft en behövlig ledighet och fick mersmak och längtar redan till nästa, frågan är bara när.

Vad har jag gjort då den senaste tiden kan man kanske undra? Jag har mestadels latat mig och myst framför CSI, nån film (bl a The Wackness - rekommenderas!) eller läst bok. Ätit har jag också gjort, massa hemlagad mat a la G:s föräldrar. Blivit bortskämd till tusen på jul - kan konstatera att det inte blir mindre klappar trots att jag nu ändå fyllt 28 år - I like! Vi är nu ägare till bland annat en riskokare och Nintendo Wii (äntligen!) och har fått ett bra resebidrag så nu gäller det bara att spara, spara och tänka och drömma framåt. Jag har även åkt skridskor (även med klubba och puck!), promenerat, shoppat, sett på hockey på O'learys, varit på utställningarna på Naturhistoriska Riksmuseet och sett Deep Sea på Cosmonova. Sett Sherlock Holmes på bio men inte Avatar i 3D. Bor man i Jönköping måste man visst åka ända till Göteborg för att se den. Varit ute och ätit middag och druckit drinkar med vänner. Vem har sagt att glassdrinkar endast ska drickas på sommaren?

Nu är det nytt år och bitande vinterkyla utanför fönstret. I like - men det får gärna hålla sig till max -10, blir så kallt om låren annars.

Tillfällen att se framemot i januari: fest i Jönköping den 16:e för att fira ett nygift par, den 19:e kommer världens bästa syster hem från Holland och detta firas genast samma helg med mammas bästa kalkon, mums! Väntar också på en urfin sailorjacka jag beställt som borde dyka upp närsom och har lagt in en beställning från H&M med lite fina vårkläder. Ser verkligen framemot våren då jag ska bo på vår balkong och plantera både det ena och det andra. Men nu njuter jag mest av den härliga vita vintern!

Har inte så många tankar om 2010 utan tar det mest som det kommer. Har en liten tanke om att ta tag i det här med att röra på mig med lite yoga. Inte så avancerat och inte så svårt. Utnyttja vardagsmotionen lite mer kanske. Mitt och G:s nyårslöfte går ut på att ha med sig matlåda varje dag under januari månad för att lägga de pengarna på middag ute istället, tycker att det är ett mycket bra och realistiskt nyårslöfte.

Take care!

3 kommentarer:

 1. antligen!! jag har ju inget att gora sa kikar in har varje dag men inte ngt nytt!! fast jag visste dock inte att det var middag helt planerad an, vilken dag ar det sagt? :) Och jag kommer forbi pa en nintendo wii kvall ocksa, wiiie! vad for spel har ni?

  SvaraRadera
 2. härligt med göttig ledighet! första dagen på jobbet för mig idga och känns otroligt segstartat men ändå rätt skoj att vara tillbaka. date snart tycker jag! puss /anna

  SvaraRadera
 3. Syster - middag är planerad utefter hur du jobbar (dvs. jobbar du fredag kör vi lördag och tvärtom). Vi får absolut köra en Wii-kväll! Vi har bara två spel än så länge :) Men i dem kan man ju göra massa: biljard, bowling, boxas, skjuta änder, skjuta aliens, tennis, baseball osv osv.

  Anna - ja, verkligen! Blivit massa brun nu antar jag!?! *avis* Riktigt segstartat tycker jag, längtar redan till nästa ledighet ;) Date snart låter mycket bra!

  SvaraRadera