fredag 23 april 2010

Klick, klick och klick. Det är så lätt att unna sig saker när man är hemma sjuk. För den lilla summan av ett par Maya-skor. Hade mer än gärna klickat hem Body bling från Scott Barnes också. Men att betala mer än dubbelt så mycket för frakt än vad själva varan kostar - nej tack!

Två kiwi och glass till lunch. Sånt som är ok vid sjukdom. Recept på super-kur någon? Vill ju liksom inte vara sjuk nu när det händer så mycket roligheter och spännande saker. Håller på att tappa upp ett hett bad åt mig själv och har lagt i en badbomb från Lush, det positiva är att jag fortfarande känner dofter så nu luktar det gott i hela lägenheten.

Sen blir det Big Love säsong 2. Och "kändismahjong". Sånt som man gör när man är sjuk. Typ.

PS. För att vinna några extra "tycka-synd-om"poäng så kan jag ju meddela att jag har inflammation i muskelfästet i höften (som jag visserligen äter piller för men dessa ska intas i samband med måltid och tja, ni har ju läst vad min måltid idag innefattat) och som om inte det vore nog så har jag mens också. Men, för att se det på den ljusa sidan så är det ju skönt att ha alltihop på en och samma gång istället för att sprida ut det över en längre period. Det är ju faktiskt en massa roligheter och spännande saker som händer framöver. DS.

3 kommentarer:

  1. men oooh! varför sa du inte till mig??! haha och jag tänkte också beställa den där Scott Barnes krämen idag! Men kom ens inte in på sidan! Krya på dig lilla stora syster!

    SvaraRadera
  2. ps! du kan väl lägga upp bilder på det du klickade hem för det gick inte att se via länkarna :)

    SvaraRadera
  3. jag länkade bara till första sidorna ;) kan visa när jag får hem grejerna!

    SvaraRadera