tisdag 24 november 2009

vote vote vote!

Djup ryggurringning...

eller kornblått?

Önskar jag kunde få båda i en - men getmocka på kläder är inte riktigt min grej. Känner att jag fått dille just på kornblått och ryggurringningar... gaah!


Ibland har man så stora problem i sin vardag.

9 kommentarer:

 1. Kornblått is the shit men inte i mocka ELLER siden. Den första kommer fit u like a glow, du är skitsnygg i tighta fodral!

  SvaraRadera
 2. den sista såg jag på HM häromdan - typ 1000 pers som köade in till nya kollektionen så du skulle var en lyckans ost om du fick tag i en! fast annars håller jag med em, nr 1 fits u! /anna

  SvaraRadera
 3. den forsta verkligen, vill ha den med!!!!

  SvaraRadera
 4. både den första och den sista är från H&M:s "Jimmy Who?:s" kollektion och de finns båda på nätet... den sista tänker jag absolut inte köpa - äkta mocka = blä, men färgen och snittet - aaah! ;)

  Hmn, ok, visst inte just den kornblåa klänningen (den är ju faktiskt i 100% polyester) men svart känns så boring... well, den kommer till mig i ett paket på posten i nästa vecka, får se hur jag känner efter att jag testat den..

  Tack för hjälpen tjejer! :)

  SvaraRadera
 5. Om du inte vill ha den svarta Jimmy choo kan jag kopa den, eller har du strl 34-xs? isf vill jag inte kopa den ;)

  SvaraRadera
 6. Haha, köpte den i S då jag tror den är finare lite loose-fit än superslimmat fodral... får återkomma med eventuellt köp när jag testat den ;) Paketet är visst redan på väg hem till mig, tjo!

  SvaraRadera
 7. Absolut! Ju mer jag tittar pa klanningen ju mer kar blir jag, ska kolla om den finns kvar i A'dam i helgen! Alskar uringningen i ryggen! btw, den blaa ar val en "jumpsuit"?

  SvaraRadera
 8. Haha, nu känner jag ju att jag vill behålla den :) annars kan jag ju alltid beställa en till dig :P Jaaa, den blå är en jumpsuit, inte nått jag vill ha egentligen (om det inte syns då) men sen är den i 100% polyester så det blir nog ett återskick på den! Men tycker att det är sååå fint med blått *vill ha*

  SvaraRadera
 9. Men jag kollade pa svenska hm sida o den finns inte kvar dar heller, eller gor den? annars kanske jag vill ha en! vad kostar den?
  vad onskar du dig i present forresten?

  SvaraRadera