tisdag 17 november 2009

who am I trying to fool?

Ja, alltså G har ju åkt till Düsseldorf i dag och tanken var lite att jag skulle ta tag i det här med att röra på sig och lägga till lite nyttigt i matväg och ta bort ganska mycket onyttigt i matväg. "Komma in i bra rutiner" så att säga. Men hallå, vem försöker jag egentligen att lura? För det första, det är vinter och då vill jag inte annat än att sitta hemma och mysa under täcket med en massa tända ljus ätandes B&J direkt ur burken framför en film eller någon serie. Det är lååångt kvar till beach 2010! Och håller man inte värmen bättre med ett par värmandes kilon runt magen och höfterna? (sen att det är just runt magen, ryggslutet a.k.a. love handles och låren jag alltid fryser om tycker jag att vi kan ignorera). Är det inte lite skönare med lite mjukhet så här i vintermörkret? Jo! Så bra att vi har konstaterat det då för jag har inhadlat cola, B&J's Half Baked (blir första gången jag testar), lussekatter (från mitt favvo 7eleven, hoppas bara att de använder sig av samma leverantörer som förra året). Disken är bortplockad, tvättmaskinen är igång och nu blir det pasta med kräftskjärtar men jag längtar redan till efterrätten...

5 kommentarer:

 1. Om du gillar half baked så har vi EXAKT samma ben & jerrys-smaker (m. garcia & phish också), det hade varit COOL :)anser för övrigt att cookie dough är överskattad.

  SvaraRadera
 2. jag blev mätt på två lussekatter så får helt enkelt återkomma med recension på glassen :)

  SvaraRadera
 3. sjalvklart fryser du ju om lar och love handles da fettet inte ger na vidare blodcirkulation! Men det e klart att du ska ata lussakatter och half baked, ben and jerrys ar ju ett substitut for man. Sa skaffa gymkort tillsammans sen nar G kommer hem istallet, mycket roligare! :) Hors imorgon!

  SvaraRadera
 4. hehe, säger du det syster? :P Mja, träna tillsammans tänkte vi förut, men vi vill ju träna helt olika saker så det blir svårt.. måste kolla om vi har tillgång till gymmet i huset där vi bor, det vore ngt! Ikväll blire skype-dejt - vilken tid? jag är på läxläsning 15-17 sen ska jag på AW men blir inte sen då jag måste packa och så.

  SvaraRadera
 5. meeh! okej, jag ska trana vid 18 tiden sa det later bra, vi far helt enkelt ringa varandra nar vi har tid! :)

  SvaraRadera