onsdag 29 september 2010

Två dagar med världens huvudvärk, det var länge sen. Men nu är det över, har fått välbehövlig massage idag på förmiddagen och ingen huvudvärk efter det så jag hoppas den håller sig borta. På fredag har jag varit på mitt nya jobb i en månad. Tiden har verkligen gått jättesnabbt. Och på mindre än en månads tid har jag fått mer beröm än vad jag någonsin fått på min tidigare arbetsplats där jag sammanlagt var i nästan två år. Bra feedback ger verkligen så himla mycket och får i alla fall mig att bli väldigt mer motiverad till det jag gör och en känsla av att jag gör något bra. 


Det är lite lugnet före stormen på jobbet, och vi de tillfällena det är rätt lugnt har vi lärt känna varandra på alla de möjliga vis. Vi har exempelvis haft en tävling om vilka som kan gå upp i brygga. Det kan självklart jag. Så jag kan utan att överdriva säga att vi har väldigt kul tillsammans. Vilket för mig är oerhört viktigt när vi är en sån liten grupp som arbetar tillsammans, det var också det enda jag var lite orolig för när jag började. Hur var de som jag skulle arbeta med? Skulle vi ha något gemensamt? osv. Som tur var är vi rätt lika som personer och delar en del intressen så som att äta gott, mycket viktigt!


Tiden som sagt rinner iväg och det är cirka 3 månader kvar till jul och nyår. Känns väääldigt långt bort väder-, arbets- och livsmässigt men tidsmässigt kommer det gå oerhört snabbt. Hösten kommer gå snabbt och likaså vintern, sen är plötsligt våren här igen med massa trevligheter och inflyttning i nya lyan. Helt fantastiskt and I can´t wait! 2 minuters promenad till badbryggan, balkong i söderläge, promenera över bron och vara på Söder osv. osv. Ooo, jag vill verkligen vara där nu. Att på riktigt inreda vårt första hem, mitt första riktiga hem. Räknar inte diverse kollektiva boenden, korttidsboende och studentboenden. Det här bli vår lägenhet och vi kan bo där så länge vi vill (om vi nu inte skulle göra något som vi blir vräkta för, men vi kan nog hålla oss ;))


Snart är det helg! :) (och en viss tjej fyller hela 30 bast på fredag, mäktigt! Det får vi se till att fira snart!)

2 kommentarer:

  1. "2 minuters promenad till badbryggan, balkong i söderläge, promenera över bron och vara på Söder osv. osv." Det lät inte helt fel:-)

    SvaraRadera
  2. Verkligen inte! Vet inte om jag längtat så mycket efter nått, känner mig som ett barn som väntar på julafton ;)

    SvaraRadera