måndag 1 november 2010

mitt senaste alster...


Var ju faktiskt ett tag sedan jag blev klar. Men jobbigt och fota och grejer vet ni. Idag är en sån där snygg-dag, har känt mig oerhört snygg trots otvättat hår och finne i tinningen. Tror det har med mjuka kläder att göra. Mjuk halsduk, mjukaste tröjan i 100% cashmere (ja, jag äger sånt och hoppas på mycket mer, från H&M:s herravdelning för övrigt) och slitnaste jeansen.


Första dagen idag med nytt arbetssystem och hela baletten. Det går sakta men säkert framåt, jojo. Blir nog bra det där. Lite slut och trött i bollen. Så jag skippade yogan idag. Blir så mycket lättare iom att jag skippade yogan i helgen vilket gjorde att jag gått ifrån min "yoga-två-gånger-i-veckan". Då kunde jag ju lika gärna skippa ännu en dag liksom. Looogik vet ni. Så nu kommer jag ha haft ett uppehåll på hela 12 dagar när jag går på yogan på lördag. Bad Camilla, really bad! Ingen karaktär här inte. Ska nog be G köpa hem lite choklad.


PS. Jag drack en Coca Cola på jobbet idag. DS.

2 kommentarer:

  1. oooj forstod inte att du hade stickat halsduken sjalv, duktigt syster!

    ps. kopa hem choklad? har ni inte kvar nan nougat? ;)

    SvaraRadera
  2. jodå, det är mitt eget verk! :) Haha, seriöst, tror det var fyra bitar kvar på morgonen som vi snabbt glufsade i oss. Mums!

    SvaraRadera