torsdag 16 december 2010

Äntligen, äntligen!- Vi åker till Filippinerna!


Då är äntligen flygbiljetterna bokade och betalda. Lördagen den 26:e mars klockan 10:10 går planet till Manilla, Filippinerna via Amsterdam. Den 22 april 23:00 åker vi hemåt igen.


Känner mig helt pirrig i kroppen. Läser Lonely Planet och försöker komma på en bra rutt att åka. 7011 öar har vi att välja mellan, får se hur många vi hinner avverka! ;) 


Planen är iaf att vi bokar boende typ de första tre dagarna och de tre sista, sen tar vi det mest som det kommer. Vi kommer att ha en planerad rutt, som är öppen för avvikelser. 


Ett besök till Filippinska ambassaden efter jul- och nyårshelger då vi måste ansöka om visum då vi ska stanna i landet i mer än 21 dagar.


Vi har ju planerat detta ganska länge och det har hela tiden känts som att det är ett halvår kvar tills vi reser men nu är det faktiskt bara 3 månader och 10 dagar kvar, wiiiieee!

2 kommentarer:

  1. Ugh. En drös av avundsjuka uppstår naturligtvis efter att ha läst detta inlägg, men allra mest är jag glad för er skull! Tror jag..... Så himla HÄRLIGT ni kommer ha det! Superjobbiga januari-februari lär ju gå som en dans :) Och när ni kommer hem är det i princip dags att packa flyttkartongerna. Och sedan är det semester! Ganska bra 2011 ja ;)

    SvaraRadera
  2. Ja, tiden går så mycket snabbare när man har trevliga saker att se fram emot! :)

    SvaraRadera