söndag 5 december 2010

birthday weekend


Födelsedagsbakelse efter lunch hos syster


Present!


Present nr. 2 Middag på heat!


Supergoda drinkar på V4


En sväng i Gamla Stan


Presenter!


Väldigt goda saffransbiscotti

I fredags unnade jag mig en riktig sovmorgon istället för att gå på yogan som jag egentligen hade planerat. Sen var jag på en 50-minuters klassisk massage på Centralbadet. En sväng förbi Vete-katten för att köpa en liten bakelse och sen över till syster för lite lunch. Fick bland annat macarons från Ladurée. mycket glad!

Sen blev jag upphämtad av G. Väl hemma tog jag ett bad, öppnade paket och drack lite champagne innan vi drog in till stan för lite mat på heat! Sedan gick vi vidare till Lokal och väl där råkade vi på två av G:s arbetskamrater som bjöd på drinkar, trevligt. Sedan drog vi vidare till V4 för nån drink till och sedan stannade vi förbi G:s kompis som hade lite födelsedagsfirande också. Efter det blev det hemgång.

Har haft en sååå trevlig helg. Det gör verkligen mycket av att ta en dag ledigt och förlänga helgen. Så värt. Det är verkligen trevligt att fylla år, bli bortskämd och uppvaktad. Me likey! Har fått pengar, presentkort, One more slice av Leila Lindholm, middag på stan, macarons från Ladurée, tea, blommor och badgrejer. På onsdag ska jag bli bjuden på mat Brasseriett vid Liljeholmskajen. Måste ju redan nu utforska mitt framtida boendeområde. Ooo, längtar!

Idag var familjen över på lite fika, fransk choklad tårta och saffranbiscotti bjöd jag på. Mycket uppskattat! Börjar redan nu fundera på vad som ska förtäras i jul. Hummern är ju alltid ett säkert kort, och den blev faktiskt efterfrågad av farfar. Men känns lite jobbig att göra för 8 pers. Hmn.. för klura lite.

Well, en mycket, mycket trevlig helg med nära och kära. Precis som det ska vara.

Alltid kärlek! 

4 kommentarer:

  1. HUMMER!!!!!!!!! Jag hjalper till :)

    SvaraRadera
  2. Ok, visst, kommer du över på juldagsmorgonen och hjälper till då? :)

    SvaraRadera
  3. julaftons morgon menade jag ju. Pratat med mamma iaf, och hon och pappa fixar hummer till oss alla! :)

    SvaraRadera