måndag 27 december 2010

Sista veckan på året. Det var riktigt hårt att gå upp i morse. Tycker nog att man egentligen borde vara ledig mellan jul och nyår. Men det är ju så många dagars semester som försvinner då. Well, är ledig i nästa vecka iaf så det känns riktigt skönt.


Julen var verkligen jättemysig. G gjorde kola kvällen innan, blev lite för lös men galet god. Åt pilgrimsmusslor hemma med saffransris. Sen var vi hos föräldrarna med syster, farbror, farmor och farfar. Åt massa gott: hummer, lax, vörtbröd (utan russin), minigurkor och nån saffransefterrätt med färska björnbär och grädde. Mums!


Mycket trevlig julklappsutdelning också. Bäst var nog Stockholmsspelet som föräldrarna fick av mig och syster. Synd att vi inte hann spela klart dock! Fick en massa trevliga julklappar själv också: parfym, presentkort, godis, armband, badbomber, badolja, pengar, godis, rouge m.m.


Nu ska jag springa ner och bli upplockad av G då vi ska åka och se Narnia! God fortsättning!

4 kommentarer:

 1. SÅ HIMLA mysigt ni verkar ha det. jag vill byta liv med dig! fast hade inte velat byta bort mitt den sista månaden ;) borde ses snarast på petite france och myyysa! kram, anna

  SvaraRadera
 2. Haha, säger du det? Näe sista månaden för dig vill du nog verkligen behålla för dig själv! ;)

  Mys är mycket bra, mys på Petite France låter som en bra idé! Kanske i nästa vecka? Jag är ledig hela vecka, tror vi åker upp till Sthlm igen på måndag! Kram

  SvaraRadera
 3. Jag skulle kunna på söndag så hör av dig om ni är uppe redan då. Annars kan jag nog efter jobbet, men det kanske är lite sent för fika? Kan väl höras på månd om du kommer upp då!

  SvaraRadera
 4. Vi åker upp tidigast måndag, så ringer då!

  SvaraRadera