söndag 16 januari 2011

SJ är fantastiska! och så vidare...

Redan söndag kväll, hade inte skadat med en ledig dag till... men snart är det fredag igen! ;) Helgen påbörjades i fredags eftermiddag med inställt tåg och en bussresa ner till Norrköping med champagne och trevligt sällskap. Mötte upp ytterligare en vän och sen gick vi ut och åt lite mat. Lite drinkar på det och sedan hamnade vi på Harry's - hetaste stället i stan. Tequilashots och bugg. Vilken kväll!


Lite småtrött när jag kom hem igår, men ett bad, en red bull och lite mat sen in tills stan. J-Lo drar ner till Sidney imorgon. Inte det minsta avis inte. Pratade massa med G:s kollega som nyligen var i Filippinerna. Så jäkla kul att känna att vi valt rätt ställe att åka till! Har fått en massa tips och idag har vi bokat lite mer boende och flyg. Känns riktigt bra. Kan meddela att vi bokat ett ställe som har en jacuzzi på terrassen, det var ju nästan gratis så vi var bara tvungna! 


Idag har vi mest tagit det rätt lugnt. Fikat lite hos G:s farbror och hans familj. Trevligt! Lite indisk mat och en film på det. 


Veckan bjuder på en del trevligheter också, imorgon blir det handledarkurs inför körkort för mig och G och på torsdag ska jag träffa lite gamla kollegor över en öl. Sen ska vi ta och boka det allra sista boende och flyg för resan. Längtar redan till nästa helg då jag inte tänker boka in en endaste grej, bara vara. Typ. Får se om jag håller detta.


I övrigt går tankarna om vart nästa resa kommer att gå.. haha, man blir ju så väldigt inspirerad när man letar och läser om olika resemål. En tripp till London, en tripp till New York och en till Amsterdam kommer med största sannolikhet iaf ske inom en någorlunda snar framtid. Men sen har jag ett antal tankar om resemål på lager. Men som G säger, man kan inte ta allt på en gång. Tyvärr inte, säger jag! ;)


Alltid kärlek!♡♡♡

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar