söndag 20 mars 2011

Nu är vi gifta! :)

Nu är vi gifta! Härligt! Känns hur bra som helst, jag är jättelycklig! :) Har den bästa frun i världen.

Det var väldigt kul att både min och Camillas familj var med oss och firade igår. Det var dock lite kaos när vi skulle till stadshuset för vi hade lite problem att veta vart vi skulle så vi blev sena till registreringen (där man lämnar fram legitimation). Men det löste sig som tur var. Ceremonin var fin och det var väldigt mysigt när vi stod och höll varandra i handen under ceremonin. Det var extra pirrigt när Camilla sa ja :) Efter ceremonin tog alla en sjuk massa bilder på oss, hoppas det blev många bra. Har inte fått några bilder från någon annan än, men Richard fick ta hand om vår kamera och tog lite bilder (Tack brorsan). Middagen på Aquavit Grill & Raw Bar var jättebra, och trots att vi råkat strula till bokningen lite så lyckades de fixa ett bord åt oss.
Till middagen åt jag en jättegod hummersoppa (godaste rätten för kvällen), till huvudrätt torskrygg med räkor och potatis (också den mycket god) och till efterrätt blev det päron tatatin eller hur fan man nu stavar det. (Jag kände igen namnet på rätten från alla masterchef-avsnitt vi kollat på) :)

Blev som sagt en väldigt lyckad kväll och jag är jättenöjd med hur allt gick. Nu är vi Mr & Mrs Sörensen. Galet!

Dagen efter har vi mest spenderat i hotelsängen och i poolen på taket på Clarion Sign. Riktigt soft. Nu är vi hemma i soffan och glor på tv som vanligt, fast ändå inte, för nu är vi gifta :)

Här är vårt bröllop i bilder:1 kommentar: