torsdag 3 september 2009

after rain comes sunshine


Regnbåge över Popaganda

Oj, vad trött jag är. Har hjälpt föräldrarna att flytta två dar i rad nu. Och snart är det vår tur, vill mest inte ens tänka på det, men nu har vi iaf flyttkartonger - tack mami och papi! Och det blir riktigt fint i deras nya lya! Jag vill också ha en nyproduktionslägenhet! Vill, vill, vill! (större chans att det verkligen händer om man verkligen vill, right?) Katterna verkade också trivas vilket jag självklart tycker är mycket viktigt. Mamma ville ju nästan låta dem "somna in" redan innan flytten. Men icke!

Finns en jädrans massa intressant jobb att söka nu iaf, känns ju iaf lite roligare än i början på augusti då det fanns noll. Får se om det ger något.

Tröttheten har gjort att jag helst av allt bara velat ta det lugnt, se på film och äta take-away. G är hemma och sjuk (svininfluensan!) så det är ju passande sysselsättning. Jag har bara varit dålig på att passa upp på sjuklingen iom att jag inte varit hemma särskilt mycket och när jag väl varit det har jag varit en soffpotatis.

Imorgon ska jag på mitt första möte med min personliga jobbcoach, spännande spännande! Har valt ut ett företag av ett antal som jag tyckte verkade bra. Får se om det mest är flum eller bra - återkommer om detta senare!

Nu tror jag det vankas hembakta bullar och tea framför en film eller möjligtvis House.

5 kommentarer:

 1. Åh, det var säkert jag som smittade stackars Gustaf, jag smittade Anna! Förlååååååt!

  SvaraRadera
 2. Eller så var det en av G:s arbetskollegor som också är hemma sjuk nu :)

  SvaraRadera
 3. han har väl inte åkt på svinis på riktigt? jag har känt mig äcklig i halsen och huvudet i två dar nu... håll tummarna för att det inte är svinis!

  SvaraRadera
 4. Jag har ingen aning. Enligt vissa läkare så har man svininfluensan om man har influensan nu eftersom det är den "dominerande stamen" just nu. Men svininfluensan är väl ungefär som vanlig influensa om man inte har lung- eller hjärtsjukdomar eller väldigt nedsatt imunförsvar som jag har förstått det.

  SvaraRadera
 5. jag har haft svinflunsan hela veckan lång och är riktigt nöjd med det. de flesta av oss lär ju få det ngn gång så nu har jag mitt avklarat. ha!

  SvaraRadera