onsdag 4 mars 2009

läskigt, läskigt..

Jobbade ju som dokumentatör på en kick off för ett projekt i torsdags, idag har jag skickat in min lilla rapport. Känns lite pirrigt, men på ett bra sätt. Nu hoppas jag ju bara att de tycker att det är bra dokumenterat och att jag inte missuppfattat något helt galet.. det vore ju lite jobbigt!

Men det känns grymt skönt och bra, nu är det bara att ta tag i magisteruppsatsen igen, har ju en del att göra, men det ska nog gå fint det med, lite transkribering, lite metodläsning och lite utveckling och finslip på det jag redan har så ska det nog bli bra.

Imorgon ska jag för första gången följa med Anna på läxläsning för flyktingar, kommer nog bli riktigt spännande, ser jag fram emot. Efter det ska jag och Johanna på ett event på Sturecompagniet presenterat av ZeroLime om hur webbaserad personaluthyrning och rekrytering går till, lite dricka och tilltugg på det blir nog en trevlig avslutning på morgondagen. Men tills dess - c ya!

3 kommentarer:

  1. jag tycker det låter svinläskigt att kombinera fylla med jobbsökande, men HEY never tried it, kanske succé :)

    GÖR leilas lemoncupcakes, dööööör. very fresha :)

    SvaraRadera
  2. Du är ju läskigt positiv, jag är nog mer på mlies bana, dvs att jag pluggar helt enkelt inte alls samt gör inget annat behövligt heller, suck!
    Dokumentationen blev skitbra, det är jag säker på! Hat så gött. Kul med läxläsning

    SvaraRadera
  3. yea, snart klar ju! lycka till på jobbeventet!

    SvaraRadera