tisdag 9 juni 2009

Jahapp - and that's that



Så var uppsatsen korrigerad, inlämnad, snart publicerad på nätet och även skickad till uppdragsgivaren och samtliga i styrgruppen för projektet jag skrev om. Glädje blandad med tomhet - vad nu då? Jo, de där resterna - men PC:n är ju på rehab. Jag ska läsa "Ledarskap på individ och gruppnivå" 7,5 hp på distans under sommaren, tänkte börja lite smått nu, ska bli intressant. Annars så är det planering inför lördagen som gäller. Än så länge ser min lista ut så här:

Fika - jordgubbstårta, kladdkakemuffins med grädde och hallon, macarons. Och kaffe, tea och eventuellt istea, men det känns lite väderberoende.
Tilltugg - färsk frukt (jordgubbar, annanas, mango, kiwi, melon och annat som man inte vet vad det är, men är förglatt och fint), quesadillas, jerked kycklingspett, choklad och chili-grej a la Leila, egen bakade baguetter och lite oliver. Frågan är om det inte behövs mer, något mer "matigt"? Men det är ju inte meningen att jag ska servera middag direkt, men skulle nog vilja ha något mer. Tips någon?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar