fredag 12 juni 2009

icke desperat housewife

Idag blir det mycket slavande i köket vill jag lova! I går bakades det bröd så det är avklarat, idag blir det pajlagning, kladdkakemuffinsbak och så ska jag göra lemon curd till den här godingen som jag ska göra imorgon. Mums! Igår var vi och handlade allt (förhoppningsvis) som behövs till morgondagen, vi var på Citygross, Ikea och Systembolaget, yes yes!

Blir nog en sväng förbi stan också, tänkte införskaffa Lips, Xbox's version av Singstar, blir nog fint det där! Hehe... ska försöka hitta en flingsaltskål också, vilket inte verkar vara det lättaste, vet att Höganäs ska haft en, men i deras sortiment på hemsidan så finns ingen så de kanske slutat tillverka den :( får se om jag får tag i någon! Sen måste jag nog köpa lite mer jordgubbar!

6 kommentarer:

  1. testa den från iitala som jag & anna har! supersnygg ;) i glas & kurvig..

    have fun!
    em

    SvaraRadera
  2. Den är fin, men vi vill gärna ha en med lock, så saltet blir fuktfritt och slippa annat skit som gärna hamnar däri... blir till att leta på loppisar! :)

    SvaraRadera
  3. fasen då, jag som precis kom på vad du skulle få imorgon! );

    fråga: det ÖSREGNAR här - kommer mina balkongblommor överleva?? C - googlar du är du snäll? :)

    SvaraRadera
  4. haha, Anna antar jag? Det spöregnar här med så har faktiskt tagit in min kära tomatplanta så den inte dör av övervattning!

    SvaraRadera